Google Analytics template
   

Neo M

"Submergir la gent que t'escolta dins d'un univers d'emocions, connectar amb ells, transmetre... essencialment SENTIR. Crear una interacció completa que et permeti veure en les seves expressions com el que estàs creant viatja a través de l'espai i del temps per reflexar-se en els seus cossos com a sensacions de plaer. Observar com es transmeten aquestes mateixes emocions des de l'artista fins a aquell que l'escolta, veu i percep, convertint-lo instantàniament en un artista de l'apreciació, en una prolongació etèrea de l'instant que els uneix l'un amb l'altre".
"Riure, sentir, plorar, emocionar-se, estremir-se, ser transportat per un instant fins a un món intangible, en un univers eclèctic de sensacions, en una amalgama de sentiments".
En aquestes paraules es pot resumir la visió heterogènea, universal i emocional de l'art de Neo M, la filosofia del qual es regeix per la total i absoluta convicció de creure fermament en tot el que fa.
Things are impossible until they´re not (Jean-Luc Picard).
Músic, productor, escriptor, enginyer de telecomunicacions i màster en comunicació i producció audiovisual digital. Immers en la música des dels 6 anys, les produccions i activitats musicals de Neo M abarquen tota tipologia d'estils, des del rock fins el jazz, passant per R&B, funk, pop, house, dance, salsa, bossa nova, bebop, soul, fusió... i sense tancar la porta a cap estil que quedi per descobrir.
Aquesta multitud d'influències es poden apreciar en la seva expressió musical i la seva creativitat, presents en cada un dels seus temes, en els quals es plasmen tots aquests anys d'activitat musical, liderant més de 70 grups i projectes musicals d'estils variats que han forjat el seu so simultàniament compacte, creatiu i heterogeni.
Actualment, Neo M centra la seva activitat principal en la producció i interpretació dins del grup de rock pop electrònic Kings of Cydonia i en el seu projecte com a artista independent Visual Drums.

VISUAL DRUMS

"The Visual Music Revolution"
Entre diverses formacions musicals com a membre i productor musical, Neo M inicia el 2010 un projecte independent com a artista solista en el qual posa en pràctica un principi innovador:
"Si la música és essencialment energia sonora transmesa en forma de vibracions acústiques a través de l'aire... per què no transmetre-la també visualment mitjançant ones d'expansió lumíniques?"
L'essència d'aquesta interpretació és comunicar emocions de forma acústica i visual simultàniament, aconseguint que cada actuació sigui un espectacle diferent, creatiu, dinàmic i interactiu, on la improvisació i la connexió amb l'espectador deixen camí lliure a l'expressivitat i la creativitat. El resultat: una combinació de matisos embolcallats per la màgia de la inspiració, acompassats per la passió del ritme... un àgape digne dels millors paladars musicals.
Entre els reputats clubs i sales de concerts que han programat les actuacions de Visual Drums es troben Pachá La Pineda, Pachá Barcelona, Millennium, Shoko, Sotavento Beach Club, Sala Bikini, City Hall, Eibisí Granollers, Silenci Manresa, Shiva Club, Cocoa Mataró, Menfis Manresa, Up&Down, Larida, La Cova, Nick Havanna, Okey, Four Elements, Vinizius, El Sielu, Music Room Hotel Cochambre, Mary’s Place i Oshum Club.